mediation training overmij

Disclaimer

Groot Nibbelink Mediation streeft er naar zorgvuldig te zijn bij het geven van informatie. Onbedoelde onjuistheden, onvolledigheid en/of onbetrouwbaarheid kunnen niet worden uitgesloten. Gegeven informatie kan nooit worden opgevat als een gegeven advies. De cliënt blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de geboden informatie.

Groot Nibbelink Mediation aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen die zijn gebaseerd op deze website. Als er toch aansprakelijkheid mocht ontstaan, dan wordt deze uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk beperkt tot de omvang van de afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Groot Nibbelink Mediation heeft een voor de beroepsgroep gebruikelijke beroeps-aansprakelijkheidsverzekering afgesloten conform de eisen van de beroepsgroep.

Informatie op deze website kan zonder vooraankondiging of verplichtingen worden gewijzigd.

Blog

 • Zeg je makkelijker ‘ja’ tegen een ander of tegen jezelf?

  Hoe makkelijk zeg jij ‘ja’ tegen een verzoek van een ander? En hoe makkelijk zeg je ‘ja’ tegen een behoefte van jezelf? Grote kans dat je het tweede moeilijker vind dan het eerste, maar als je daar te lang mee doorgaat, loop je leeg. Zorg er daarom voor dat de plussen en minnen op de lijst in jouw hoofd in balans zijn. Hoe je dat doet? Wees verbindend eerlijk naar jezelf en de ander.

  Lees meer...
 • Helder zicht op relaties!

  Wij zijn mens in relatie tot een ander. Dat geeft ons leven betekenis. Je relaties met anderen gaan daarom het langst mee als je ze regelmatig aandacht geeft. Op die manier voorkom je dat vlekken of scheurtjes ontstaan die de relatie aantasten. 

  Lees meer...
 • 10 tips voor een betere communicatie met je ex

  In mijn praktijk begeleid ik veel ouders die het na de scheiding moeilijk vinden om te overleggen met hun ex. Soms wil één van beiden niet meekomen voor een gesprek. Ook in je eentje kun je de communicatie met je ex verbeteren. Hoe dan? Door zelf anders te gaan communiceren. En als jij je manier van doen verandert, verandert de ander mee. 

  Lees meer...

Contact

Hortensiastraat 72
8013 AG Zwolle
Tel: 0611479409 

info@grootnibbelinkmediation.nl

Telefonische bereikbaarheid:
dagelijks op werkdagen 9.00-17.00 uur.

Als ik in gesprek ben, kunt u een voicemail 
achterlaten, ik bel dan binnen 24 uur terug.