Wat kan mediation betekenen bij familieconflicten?

 

Met regelmaat denk ik terug aan mijn cliënten. Omdat het verdriet dat zij hebben, me raakt. De pijn en frustratie van elkaar kwijt zijn, de ander niet begrijpen, verbroken contacten, ruzie en onvervulde verwachtingen. Het wel willen, maar niet kunnen praten. Mislukte gesprekken die onbedoeld tot nog meer onbegrip leiden. En de blijdschap en hoop die er oplicht als een gesprek begeleid wordt en het ineens wel lukt. Dat is waar ik mediator voor ben. Om mensen écht te leren luisteren naar wat de ander bezig houdt. Los van vooringenomen standpunten en gedachten.

Continue Reading

Helder zicht op relaties!

Wij zijn mens in relatie tot een ander. Dat geeft ons leven betekenis. Je relaties met anderen gaan daarom het langst mee als je ze regelmatig aandacht geeft. Op die manier voorkom je dat vlekken of scheurtjes ontstaan die de relatie aantasten. 

Lees meer

Zeg je makkelijker ‘ja’ tegen een ander of tegen jezelf?

Hoe makkelijk zeg jij ‘ja’ tegen een verzoek van een ander? En hoe makkelijk zeg je ‘ja’ tegen een behoefte van jezelf? Grote kans dat je het tweede moeilijker vind dan het eerste, maar als je daar te lang mee doorgaat, loop je leeg. Zorg er daarom voor dat de plussen en minnen op de lijst in jouw hoofd in balans zijn. Hoe je dat doet? Wees verbindend eerlijk naar jezelf en de ander.

Lees meer

Contact

Hortensiastraat 72
8013 AG Zwolle
Tel: 0611479409 

info@grootnibbelinkmediation.nl

Telefonische bereikbaarheid:
dagelijks op werkdagen 9.00-17.00 uur.

Als ik in gesprek ben, kunt u een voicemail 
achterlaten, ik bel dan binnen 24 uur terug.