Over Mintje van Groot Nibbelink Mediation Zwolle

Als mediator, trainer en coach ben ik onder meer actief in Zwolle, Meppel, Staphorst, Kampen, Steenwijk, Dalfsen, Ommen, Hattem, Oldebroek, Elburg, Epe, Vaassen en Heerde.

Wie ik ben? Steeds meer mezelf en steeds minder een rol of functie. Mensen noemen me spontaan, inlevend, open en hartelijk. Licht perfectionistisch en soms wat druk als ik praat (vooral privé). Daar herken ik me wel in. Ik ben vooral enorm gedreven in en enthousiast over mijn werk ( en een heleboel andere dingen). En het raakt als ik hoor en zie dat mensen ondanks alle goede intenties elkaar zijn kwijtgeraakt. Door alles heen zie ik de mens zoals hij ten diepste wil zijn en bedoeld is.

Heb je begeleiding nodig of wil je even sparren? Neem gratis contact met mij op via 06-11479409. 

Het geeft mij energie als ik weer iets van begrip of verbinding tussen mensen zie ontstaan, ondanks pijn en verdriet over wat er misging. Ik geloof dat moeilijke situaties met de juiste hulp kunnen veranderen. Dat het mogelijk is elkaar beter te begrijpen en goede afspraken te maken. Maar alleen als je er zelf voor wilt gaan. Als je wilt investeren, leren en in de spiegel durft te kijken. Soms over je eigen schaduw heen kunt stappen. Als je gesprekken wilt aangaan, waarin je gehoord wordt en oprecht kunt luisteren. Met je partner, je (aanstaande) ex, met je kinderen of binnen organisaties. Het geeft mij enorm veel voldoening dit werk dagelijks te doen. Omdat ik zo een blijvende, positieve bijdrage kan leveren aan begrip, communicatie en samenwerking tussen mensen. En daarmee uiteindelijk aan geluk en groei. 

"Werkelijk luisteren naar wat de ander bezig houdt, geeft verbinding".

Als geen ander ben ik bekend met problemen in relaties, in gezinnen, tijdens en na scheiding. Ruim 25 jaar ervaring in kwetsbare gesprekken binnen de jeugdzorg en hulpverlening. Als teamleider ken ik de dynamiek en weerbarstigheid in groepen en organisaties aan den lijve. In 2014 gestart met mijn eigen fulltime praktijk. Hierin komt alles wat mij boeit samen!

 

 

Contact

Hortensiastraat 72
8013 AG Zwolle
Tel: 0611479409 

info@grootnibbelinkmediation.nl

Telefonische bereikbaarheid:
dagelijks op werkdagen 9.00-17.00 uur.

Als ik in gesprek ben, kunt u een voicemail 
achterlaten, ik bel dan binnen 24 uur terug.