Kosten mediation Zwolle

De tarieven voor mediation zijn op te vragen. Normaal gesproken worden de kosten voor mediation tussen betrokkenen gedeeld. Bij conflicten tussen werkgever en werknemer betaalt vaak de werkgever. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos.

Als je kiest voor gesprekken op basis van uurtarief, breng ik alleen gesprekken en het opmaken van formele documenten (vaststellingsovereenkomst of echtscheidingsconvenant) in rekening. Ik reken geen extra kosten voor telefoontjes en/of mails. Gemiddeld duurt een gesprek 1,5 tot 2 uur. Afhankelijk van hoe gesprekken lopen, zijn er gemiddeld 2-5 gezamenlijke gesprekken nodig. Zaken die mensen zonder de mediator kunnen regelen, worden buiten het gesprek geregeld. Wel kunnen uitkomsten worden meegenomen in een eventuele vaststellingsovereenkomst. Voor het indienen van een vaststellingsovereenkomst of echtscheidingsconvenant door een advocaat, betalen betrokkenen samen de bijkomende kosten. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn als juridisch of financieel advies wordt ingewonnen door betrokkenen. Als je kiest voor een trajectprijs rond echtscheiding, zitten alle kosten van jullie scheiding in de prijs inbegrepen. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Voor mensen met een inkomensminimum kan ik op toevoegingsbasis werken. De aanvraag hiervoor kan door mij worden gedaan bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hiervoor hoeft er geen juridische procedure te spelen. Ook ter voorkoming van juridische procedures is een toevoeging mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Contact

Hortensiastraat 72
8013 AG Zwolle
Tel: 0611479409 

info@grootnibbelinkmediation.nl

Telefonische bereikbaarheid:
dagelijks op werkdagen 9.00-17.00 uur.

Als ik in gesprek ben, kunt u een voicemail 
achterlaten, ik bel dan binnen 24 uur terug.