Mijn klanten

Over jou of jouw organisatie

Om te beginnen, zijn klanten van mij stuk voor stuk integere en leuke mensen.  Mensen die zoekend zijn en de weg kwijt zijn geraakt in het contact met een ander. Mensen die bereid zijn in de spiegel te kijken, die lef hebben om te beslissen dat ze het anders willen. Omdat ze er genoeg van hebt zoals het nu gaat. Mensen die geloven dat het anders kan en bereid zijn hierin stappen te zetten. Zelfs als er twijfel is of het gaat werken. 

Deelnemers aan mijn mediations, trainingen en coachingstrajecten nemen zichzelf en hun omgeving serieus. Willen ontspannen leven en werken. En willen af van de negatieve energie de situatie met zich meebrengt. Durven verantwoordelijkheid te nemen voor verandering.

Organisaties waar ik voor werk doen hun werk met overtuiging. Er wordt bijgedragen aan het welzijn van medewerkers en klanten. Dit vertaalt zich direct door in de kwaliteit van zorg of dienstverlening aan de klant. Organisaties waar wordt geloofd dat communicatie en verbinding, het écht begrijpen van elkaar, de sleutel zijn tot succes, samenwerking en tevredenheid. 

Je komt bij mij op persoonlijke titel, via een organisatie of via anderen. Je bent bang om stil te blijven staan en kostbare tijd te verliezen. Je weet dat niks doen geen oplossing is. Daarom wil je een stap zetten.  

Ben je nieuwsgierig of herken je situaties bij jezelf of je omgeving waarin je wel wat inspiratie en handvatten kunt gebruiken in het onderlinge contact, neem dan contact op.  Ik start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Neem contact met mij op via 06-11479409 voor meer informatie.

Contact

Hortensiastraat 72
8013 AG Zwolle
Tel: 0611479409 

info@grootnibbelinkmediation.nl

Telefonische bereikbaarheid:
dagelijks op werkdagen 9.00-17.00 uur.

Als ik in gesprek ben, kunt u een voicemail 
achterlaten, ik bel dan binnen 24 uur terug.